Kapcsolsz?

Sokféleképp tudunk kapcsolni. Ki-be, fel-le, szét, át… De mi köze van ennek a környezetvédelemhez? És egyáltalán, Neked mi közöd van ehhez?

Biztosan sok információt hallottál már arról, hogy milyen sokféleképp szennyezzük és veszélyeztetjük környezetünket, hogy mindez milyen következményekkel járhat, s miért nagyon fontos a környezetvédelem. De valóban eljutnak hozzánk ezek az információk? Te megszólítva érzed magad? Lehet, hogy ideje kapcsolnunk? De miért és hogyan?

Gondoljuk át együtt! Programunkon sok játékkal, érdekes feladattal járunk utána annak, hogy mi közünk lehet a környezetvédelem fontos kérdéseihez, és mi az, amit mi is tehetünk. Készítünk makettet, digitális plakátot, egy óriás méretű társasjátékkal fogunk játszani együtt, s megrendezünk egy nagy közös vitát is, melynek során a Te véleményed lesz a legfontosabb!

Gyere el programunkra és kapcsoljunk együtt!

Egynapos találkozónkon kiderítheted, mennyiben érintenek Téged a környezetvédelem fontos kérdései, és sok játékkal, érdekes feladattal járhatsz utána annak, hogy mi az, amit Te is tehetsz. Gyere el és KAPCSOLJUNK együtt!