Körforgalom

Biztos te is tudod, mi az a körforgalom. És azt tudod, miért mondják rá, hogy nagyon megkönnyíti és biztonságossá teszi a közlekedést?

Képzeld el, hogy egy körforgalomhoz érsz! Ha vannak előtted a körforgalomban közlekedők, akkor nekik elsőbbséget kell adnod. Amikor már nincsenek, indulhatsz! Ha ezt a szabályt ismered, a körforgalom egyszerűvé teszi több út kereszteződésének csomópontján való áthaladást, és balesetmentessé a közlekedést.

Elhiszed, hogy nagyon sok esetben ilyen vagy ehhez hasonlóan egyszerű szabályok betartásán múlik a balesetek elkerülése?

Járjunk utána együtt! Gyere el, és játssz velünk az egynapos találkozónkon, ahol egy hatalmas társasjátékon tanulhatod meg a közlekedési szabályokat, ahol megismerheted és gyakorolhatod a kerékpárod karbantartásának és javításának mesterfogásait, és ahol egy digitális plakát készítése során szerezhetsz tanúsítványt arról, hogy te is felelős tagja vagy a közlekedők közösségének.

Káosz és veszély vagy körforgalom? Dönts, és gyere el! Várunk!

Egynapos találkozónkon kiderítheted, mennyiben érintenek Téged a környezetvédelem fontos kérdései, és sok játékkal, érdekes feladattal járhatsz utána annak, hogy mi az, amit Te is tehetsz. Gyere el és KAPCSOLJUNK együtt!